Tike Design ontwerpt een footstool in uw bedrijfsstijl

Bij het ontwerpen van een op uw bedrijf toegesneden footstool neemt Tike Design de look & feel van uw website en/of uw bedrijfsstijl als uitgangspunt. Dat levert een markante footstool op, die als het ware 'gegoten' zit in uw interieur, want naadloos aansluit bij de sfeer en inrichting van uw kantoor/bedrijf.

Voor www.youngclub.be uit Lanaken (Belgiƫ) ontwierp Tike Design een footstool in zeer pakkende kleuren. De footstool vond een passende plek in de fraaie kledingzaak van Young Club. Het toegepaste materiaal is leer.

Meer informatie bij Tike Design.

 

Tike's barcode

De Barcode footstool's zijn een zeer geliefd ontwerp van Tike. Ze gebruikt voor deze stools alle kleuren van de regenboog en rangschikt deze in een barcode-sfeer. Dit kan een eigen barcode zijn, want iemands eigen naam of bedrijfsnaam is daarin te vertalen. Onderstaande footstool is Tike in barcode uitgedrukt. Het gebruikte materiaal is zwart en wit leer.

 

Meer informatie bij Tike Design.

 

Inspiratie: Arts & Crafts

Als Tike in Glasgow de School of Art bezoekt, leert ze het werk van Charles Rennie Mackintosh van nabij kennen. Zowel gebouw als interieur maken een diepe indruk. Ze weet ter plekke met welke stof ze deze indrukken wil omzetten in een footstool. Het gebruikte materiaal is wol en leer.

De geometrische patronen van Mackintosh (zoals hier in zijn Stoelen voor een Blauwe Slaapkamer) komen terug in de footstool van Tike Design.

Meer informatie bij Tike Design.